logo Olde Veste
RETURN PROMOTIEWEDSTRIJD VR1

RETURN PROMOTIEWEDSTRIJD VR1

Nieuwsbericht

strong_woman Aankomende zaterdag hebben we de return tegen Vitesse in Koekange. De thuiswedstrijd voor promotie naar de 1e klasse is geëindigd in een stand van 1-3. Wij moeten minstens 2 doelpunten meer maken dan Vitesse om kans te maken op promotie. Aangezien we vrijdag een geweldig gezellige afsluiting van de meidenafdeling hebben gehad, wil ik jullie vragen om ons aankomende zaterdag te supporten om 12.00 uur in Koekange! De vrouwenafdeling van Vitesse bestaat zaterdag 40 jaar dus zij hebben zeer waarschijnlijkimagesFQZZMG91 een groot publiek. Nu hebben we jullie steun dus hard nodig en zou het super zijn als jullie evt. met spandoeken, rookbommen, toeters en bellen ons aan komen moedigen 🙂 We vertrekken om 10.15 uur met de bus bij Olde Veste. Er zijn nog voldoende plekken created by photogridover, dus als je mee wilt graag een mail! Alvast bedankt en hopelijk tot zaterdag!! Groet, Beanne van der Heijden Leider VR1 beantje47@hotmail.com 06 - 11 47 78 46  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top