logo Olde Veste
Seizoensafsluiting Dames en meisjes

Seizoensafsluiting Dames en meisjes

Nieuwsbericht

"Afgelopen vrijdag 3 juni was de jaarlijkse seizoensafsluiting van de meisjes en vrouwen van Olde Veste. Alle mensen die op enige manier betrokken zijn bij de meisjes en vrouwen waren van harte welkom. Uiteindelijk waren er rond de 65 speelsters / spelers die deelnamen aan het mix toernooi. Dit was weer een sportief toernooi waar iedereen van klein naar groot aan mee kon doen. Uiteindelijk heeft het team genaamd 'Loes Geurts' (keepsters bij het Nederlands elftal) de 1e prijs in de wacht gesleept. Ook werd er traditie getrouw gestreden om de penalty bokaal. Deze werd uiteindelijk door gerichte en harde schoten gewonnen door MC speelster Tamar Steenstra. Aansluitend werd nog een afsluitend woordje gedaan door Tiese van Dalen, Arjan de Geus en Albert Strijker. Hierna werd snel met de barbecue begonnen, waar zo'n dikke 100 mensen lekker van hebben genoten. Het was een super gezellige avond en het bleef nog enige tijd onrustig in de kantine van Olde Veste. " IMG_0484IMG_0483
Deel dit bericht

share op facebook  
Top