logo Olde Veste
Ook starten met 7×7 35/45+ voetbal?

Ook starten met 7×7 35/45+ voetbal?

Nieuwsbericht

Logo35+_45+ Oproep aan mensen die graag aan deze competitie willen deelnemen. William Bruins en Pieter Moedt hebben de vraag gesteld of er binnen Olde Veste animo is voor deze snel groeiende voetbalmogelijkheid. In eerste instantie specifiek voor de mannen van 35+ of 45+. mailadressen van beide initiatiefnemers: Deze info staat deze week op de KNVB site : Via de teaminschrijvingen voor deelname aan het seizoen 2016/'17 is weer een recordaantal teams opgegeven voor vrijdagavondreeksen 7x7 voetbal. Voordat de KNVB gaat indelen, bestaat nog de mogelijkheid om een team te wijzigingen of toe te voegen. Staat jouw vereniging er niet bij of zijn er nog meer belangstellenden binnen de vereniging? Opgeven of wijzigen van teams kan nog tot uiterlijk 7 augustus 2016. Stuur daarvoor een e-mail naar Aly Postma van de KNVB. Geef daarbij aan of het mannen of vrouwen zijn en voor welke categorie dit team wordt opgegeven
  • 7 x 7 35+ mannen vrijdag
  • 7 x 7 45+ mannen vrijdag
  • 7 x 7  vrouwen zaterdag
  • 7 x 7 vrouwen vrijdag
  • 7 x 7 30+ vrouwen vrijdag
(Bij de vrijdag graag aangeven of er verlichting op het speelveld is) Als er belangstelling is kan er contact met beide personen worden opgenomen. Let wel: de inschrijving stopt 7 augustus zoals de KNVB aangeeft. In samenspraak met Karst Kuilder kunnen we dan kijken of er nog een team kan worden ingeschreven. Voor eventuele informatie kan contact met Johan dolstra worden opgenomen. Zijn mailadres: jdolstra@archief.oldeveste.com. sddefault_live
Deel dit bericht

share op facebook  
Top