logo Olde Veste
Wie neemt het stokje over van de SECRETARIS?

Wie neemt het stokje over van de SECRETARIS?

Nieuwsbericht

Wegens haar drukke werkzaamheden is het voor Monique de Jong niet meer mogelijk de secretarisrol binnen het hoofdbestuur te blijven vervullen. Per 1 september 2016 stopt zij om die reden als secretaris. Monique_de Jong Het bestuur is daarom met spoed op zoek naar geschikte kandidaten voor deze functie.   secretaris gezochtJouw activiteiten bestaan onder andere uit het voorbereiden en vastleggen van de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen. Daarnaast ben je onder andere betrokken bij de Bestuurscommissie PR & Communicatie en de website van de vereniging. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en wil je je kandidaat stellen? Neem dan contact op met Albert Strijker, voorzitter (astrijker@archief.oldeveste.com, 06 22 86 91 94). Voor meer inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen met Monique de Jong (mdejong@archief.oldeveste.com, 06 51 75 17 85). vergaderen_02  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top