logo Olde Veste
4e UPDATE Trainingsschema 2016/2017

4e UPDATE Trainingsschema 2016/2017

Nieuwsbericht

trainingsschema2 Hierbij de 4e versie van het trainingsschema voor het aankomende seizoen. De puzzel wordt steeds meer compleet. Uiteraard kunnen er zich altijd omstandigheden voor doen waarom een kleine verschuiving noodzakelijk is. Dit gaat altijd in overleg met de leeftijd coördinatoren en de technische commissie en/of bestuursgroepen. Mocht je dan ook een vraag hebben over het schema, dan kun je hiermee terecht bij bovenstaande functionarissen. Zij zullen het terugkoppelen naar mij en de resultaten worden in een volgende versie verwerkt.Trainingsschema1 Tevens aandacht om ook naar de veld en kleedkamerindeling te kijken en je hieraan te houden zodat we niet allemaal plotseling op 1 veld of in 1 kleedkamer lopen te trainen of te douchen.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top