logo Olde Veste
JEUGDOPLEIDING D’ OLDE VESTE’54 KRIJGT 10 MINI-SOCCERBALLEN CADEAU

JEUGDOPLEIDING D’ OLDE VESTE’54 KRIJGT 10 MINI-SOCCERBALLEN CADEAU

Nieuwsbericht

Het NK Jeugdvoetbal waardeert de samenwerking met d' Olde Veste'54 en hoopt dat deze nog lang zal mogen duren. Daarom vind men het mooi het volgende aan te kunnen bieden. In samenwerking met minisoccerbal.com heeft men dan ook onze jeugdafdeling gekozen om deze te voorzien  van 10 mini-soccerballen incl. dvd met trainingsstof.nieuwe-ballenDe mini-soccerbal wordt door BVO's en amateurverenigingen in het buitenland en Nederland gebruikt en wordt ervaren als een nuttig hulpmiddel om op balvaardigheid en Logo-minisoccerbalbalcontrole (en tweebenigheid) te trainen en teamgeest te versterken, vooral voor pupillen. Minisoccerbal.com komt aanstaande zaterdag tijdens het NK jeugdvoetbal voor de D-pupillen de mini-soccerbal demonstreren en promoten en voor deelnemende teams die interesse hebben zal het mogelijk zijn deze aan te schaffen voor hun team.    

MINISOCCERBAL BIJ NK JEUGDVOETBAL

Op 11 van de toernooien (zie hieronder) in augustus en september van het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) zal naast de velden de Minisoccerbal worden gepresenteerd, en gedemonstreerd! De Minisoccerbal is een voetbal met een speciaal koord daaraan verbonden, waaraan weer een blokje/handvat is bevestigd. Er mee trainen verbeterd bijvoorbeeld de voetbal vaardigheden en met name de tweebenigheid. Voor pupillen een fijn en nuttig trainingsmiddel. De bal wordt bij aankoop geleverd met een instructie DVD. Op de volgende toernooien zal de Minisoccerbal worden gedemonstreerd: 20/08 bij De Zouaven 20/08 bij D’ Olde Veste’54 21/08 bij De Flamingo’s 27/08 bij TLC 28/08 bij Jong Holland 28/08 bij Kolping Boys 28/08 bij S.V Wippolder 04/09 bij S.V. Nootdorp 04/09 bij S.C. Deventer 10/09 bij S.V Langeberg 11/09 bij E.B.O.H Meer informatie kunt u vinden op www.minisoccerbal.com
Deel dit bericht

share op facebook  
Top