logo Olde Veste
Roelof Lugtmeijer en Harold Groenewoud versterken Bestuursgroep Technische Zaken

Roelof Lugtmeijer en Harold Groenewoud versterken Bestuursgroep Technische Zaken

Nieuwsbericht

Roelof Lugtmeijer en Harold Groenewoud zijn met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe technisch coördinatoren voor de selectieteams A1, B1 en B2. Tegenwoordig worden deze teams aangeduid als JO19-1, JO17-1, JO17-2.  
B1_IMG_8839_bewerkt-1_Roelof-Lugtmeijer_leider

Roelof Lugtmeijer

harold groenewoud

Harold Groenewoud

versterking Zij vormen daarmee een welkome versterking voor de Bestuursgroep Technische Zaken. Beide hebben binnen Olde Veste al een grote staat van dienst. Allebei speelden ze vele jaren in het eerste elftal en beiden hebben ruime ervaring als trainer. Harold was geruime tijd trainer van ons eerste elftal en behaalde hiermee vele successen. Roelof was de laatste jaren actief als jeugdtrainer. versterking 2Met de komst van Harold en Roelof is de Bestuursgroep Technische Zaken weer compleet. De overige coördinatoren zijn Karel Haverkamp voor de C- en D selectieteams en Wim Assink voor de selectieteams van de E- en F pupillen. Geertjan de Grip vervult de rol van Hoofd Jeugdopleiding en Dirk Gerrits en Folkwin Holtrop zijn verantwoordelijk voor het eerste en het tweede bij de heren.   Wij wensen Harold en Roelof veel plezier en succes. Bestuursgroep Technische Zaken.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top