logo Olde Veste
1e kandidaat voor de functie van secretaris is bekend !

1e kandidaat voor de functie van secretaris is bekend !

Nieuwsbericht

Zoals eerder bekend gemaakt, stopt Monique de Jong per 1 september 2016 als secretaris van onze vereniging. Inmiddels heeft zich een kandidate gemeld, die bereid is deze functie op zich te nemen: Elles Onderweegs van Lubek uit Steenwijk. Elles van LubekElles gaat zich de komende tijd in de functie alvast verdiepen en neemt de taken van Monique waar. Het bestuur draagt Elles formeel voor tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering, die naar verwachting medio oktober 2016 plaatsvindt. De officiële benoeming is aan de Algemene Ledenvergadering voorbehouden. Elles is getrouwd met Cees Onderweegs en samen zijn zij eigenaar van bestratingsbedrijf-/materialen H. van Lubek op Groot Verlaat in Steenwijk. Elles doet voornamelijk de administratie, boekhouding en verkoop en haar man Cees doet de verkoop, transport en straatwerk. Zij hebben twee dochters Renée en Kelly, Renée is de keepster van VR1. Elles heeft niet echt specifieke hobby's, maar leest erg graag en wandelt graag samen met de buurvrouw of met haar twee labradors (Chef en Willem).
Deel dit bericht

share op facebook  
Top