logo Olde Veste
Gedenkwaardig seizoen

Gedenkwaardig seizoen

Nieuwsbericht

Beste sportvrienden, We staan aan de vooravond van de start van de competitie voor de F, E, D pupillen en lagere junioren teams. De teams in de A categorie spelen morgen hun derde competitiewedstrijd alweer. De B categorie heeft voor een deel vorige week zijn/ haar eerste wedstrijd gespeeld. gedenkwaardiggedenkwaardige-speciale-verschillend-bouwt-reputatie-onvergetelijke-perfo-50442410Een start voor F, E en D pupillen in een gedenkwaardig seizoen 2016-2017 omdat de KNVB in seizoen 2017-2018 !! een geheel nieuwe opzet van jeugdvoetbal vanaf 6 jaar zal gaan presenteren. De KNVB zal de komende weken informatie bekend maken aan alle verenigingen. Zodra er hier meer nieuws over is zullen we jullie in een aparte bijeenkomst op de club informeren over deze ontwikkelingen.   Een nieuw seizoen met Geertjan de Grip als vervanger  van Marco de Grip als hoofd opleidingen.  We zien uit naar een prettige samenwerking met Geertjan. De eerste competitiewedstijden zullen zeker in de E en F pupillen scherp worden gevolgd op uitslagen. Dit heeft met de indeling te maken die clubs aan de KNVB kenbaar hebben gemaakt. De bekerwedstrijden hebben grote verschillen laten zien, maar dat behoeft in de competitie niet het geval te zijn. Die is anders van opzet dan de beker. Ik wens een ieder veel plezier en succes toe in dit seizoen. Met vriendelijke groet, Johan Dolstra algemeen jeugdcoordinator D' Olde Veste '54 telefoon: 0522-258967 of 06-120 266 20 jdolstra@archief.oldeveste.com jdolstra53@kpnmail.nl  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top