logo Olde Veste

Olde Veste 1 doet goede zaken!

Nieuwsbericht

Op een zonovergoten sportpark Parallelweg heeft d’Olde Veste’54 afgelopen zaterdag goede zaken gedaan.uuid021269ce-2d03-4711-a4aa-895098578621 In de wedstrijdbespreking werd het aanvalsplan van Blom en Brandsma door het team omarmd. De uitvoering was aan het team en dat deden ze voortreffelijk, dit resulteerde in de openingstreffer na zeven minuten door Jordy Blijham. De goede kijker kon zien dat we met druk naar voren Leeuwarder Zwaluwen het lastig wilden maken. Dit leverde eenrichtingsverkeer voor Olde Veste op. Twee minuten na de treffer van Blijham verdubbelde spits Yannick Kaluzi de score. Een tiental minuten later was het alweer raak voor Kaluzi. Hij was het eindstation van een heerlijke tikki-takki-aanval over de linkerkant.images60tco3gp De opponent uit Leeuwarden had nog maar net afgetrapt of de 4-0 lag alweer achter de Leeuwarder doelman. Clint Kruisweg schoot de bal binnen. Nog voor rust maakte Kruisweg zijn tweede van de middag. Vanuit een slecht weggewerkte bal uit een corner kon Clint vanaf de rand van het strafschopgebied raakschieten. In de rust werd de tweede helft besproken, het resultaat was dat Olde Veste het heft in de handen hield. De ploeg nam nauwelijks gas terug. Er werd goed gevoetbald, maar aan de eindpass en aan de afwerking ontbrak het bij het team van trainersduo Brandsma en Blom. Zodat de ruststand ook de eindstand werd. D’ Olde Veste’54 – Leeuwarder Zwaluwen 5-0 (5-0). 7. JordyBlijham 1-0, 9. Yannick Kaluzi 2-0, 18. Kaluzi 3-0, 19. Clint Kruisweg 4-0, 44. Kruisweg 5-0 opstelling: Spithoff Flobbe, E. van Luik(C), de Vries, Oosterling Blijham’45, van der Veen, de Vente’45 Kruisweg’65, Kaluzi, van der Vegt wissels: Okenge ’45, Nijstad ‘45, W. van Luik, Van der Zweerde’25, Holleboom Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd in Hoogeveen tegen HZVV op het programma. Ter informatie deze wedstrijd staat om 17:00 uur op het programma.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top