logo Olde Veste
Olde Veste ’54 tegen Drachtster Boys

Olde Veste ’54 tegen Drachtster Boys

Nieuwsbericht

Beste voetbalvrienden, Aanstaande zaterdag staat de competitiewedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 tegen vv Drachster Boys op het programma. Zaterdag zal in het teken staan van handhaven in de top van de competitiestand of gaan we de wachtkamer in. Drachtster Boys heeft tot nu toe alle wedstrijden kunnen winnen en staan met HZVV op een totaal van 12 punten, we staan hierachter met 9 punten na een verliespartij in Hoogeveen. Kijkend na de geschiedenis niet verwonderlijk want zowel HZVV en Drachters Boys waren vorig jaar nog actief in de Hoofdklasse en hebben dit jaar als doelstelling om weer terug te keren naar de Hoofdklasse. Daarom kunnen we ons zaterdag gaan voorbereiden op een interessante wedstrijd waar de belangen aan beide kanten zal zijn het binnen hengelen van drie punten. Naast de krachtmeting van beide teams staat er ook nog een aardige andere sportieve strijd ons te wachten. Namelijk die tussen de gebroeders Strijker, jarenlang gezamenlijk in het Blauw-Gele team en vandaag elk aan een andere kant op het wedstrijdformulier. We gaan ervan uit dat beide teams hun supporters op een aangename sportieve strijd gaan trakteren waarvan we uiteindelijk de eindstand rond 16:15 zullen weten. De wedstrijd zaterdagmiddag zal onder leiding staan van de heer L. Timmer met zijn assistenten J. Wannet en J.W. Reijnen.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top