logo Olde Veste
D’ Olde Veste ’54 VR1 wint ruim van SV Nieuwleusen

D’ Olde Veste ’54 VR1 wint ruim van SV Nieuwleusen

Nieuwsbericht

In het Halloweenweekend treedt Olde Veste VR1 aan tegen SV Nieuwleusen VR1. Alleen in de eerste minuten is het een beetje griezelig voor de thuisploeg omdat het paniekerig aan de wedstrijd begint. Nieuwleusen duikt een paar keer voor de goal van Renée Onderweegs op. Na tien minuten stelt Judith Koudijs orde op zaken en scoort de 1-0. Een kwartier later is zij weer succesvol en verdubbelt zij de score tot 2-0. Sharon de Witte doet ook een duit in het zakje. Net binnen het half uur staat de 3-0 op het scorebord en is de wedstrijd gespeeld. Olde Veste speelt het laatste kwartier van de eerste helft met groot overwicht uit. Nieuwleusen komt er niet meer aan te pas. Het team dringt ook nauwelijks meer aan en lijkt zich al gewonnen te hebben gegeven. In de tweede helft komt Nieuwleusen toch nog een beetje terug in de wedstrijd. Al in de 46e minuut krijgt het team een penalty na een overtreding van Olde Veste in het strafschopgebied. De bal gaat er in en het is 3-1. Olde Veste begint opnieuw een aanvalsoffensief. Judith krijgt drie grote kansen en Jade Griffith twee. De keepster van Nieuwleusen reageert telkens goed en de bal gaat er niet in. Nieuwleusen dringt ook meer aan. Daar komt een eind aan als Leonie de Weert in de 66e en 73e minuut wel twee keer weet te scoren. Het wordt zelfs 6-1 als Jade een kwartier voor tijd het net ook nog weet te vinden. Olde Veste wint met overmacht van Nieuwleusen. De speelsters waren fysiek veel sterker en balvaster. Het lukte Nieuwleusen niet om al combinerend bij keepster Renée te komen. Vooral in de tweede helft had zij nauwelijks iets te doen. Nieuwleusen probeert het nog wel met lange ballen naar voren, maar die missen precisie. Olde Veste is de terechte winnaar! Opstelling: Renée Overweegs, Nynke Keulen, Eva-Marijke Moritz, Helen Gorter, Ramona Jans (55e min: Angela van Veen), Sharon de Witte, Ricky Esselink, Leonie de Weert, Josine Meijnen (62e min: Kelly Pen), Jade Griffith en Judith Koudijs.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top