logo Olde Veste
Het pupillenvoetbal gaat veranderen!

Het pupillenvoetbal gaat veranderen!

Nieuwsbericht

Met ingang van het seizoen 2017/2018 wordt het pupillenvoetbal vernieuwd. Alle pupillen in de leeftijdscategorieën O6 tot en met O12 gaan spelen in nieuwe wedstrijdvormen. Zo worden er bijvoorbeeld wedstrijden gespeeld met minder veldspelers en op kleinere veldjes. Deze nieuwe vormen sluiten beter aan bij de ontwikkeling en het spelplezier van alle voetballende jongens en meiden. In samenwerking met experts uit binnen- en buitenland, coaches, scheidsrechters, ouders en natuurlijk de kinderen zelf, heeft de KNVB het pupillenvoetbal grondig onder de loep genomen. Om onze pupillen in een optimale omgeving te laten voetballen is er vernieuwing nodig: nieuwe wedstrijdvormen. Lees hier alle veranderingen. 2-tegen-2 RTV Drenthe maakte het onderstaande item over de veranderingen in het pupillenvoetbal en bracht daarbij ook een bezoek aan de Meppeler Mini Divisie. Als u goed kijkt ziet u onder de belangstellenden een bekende OV-er. TIP: Hou rekening met de weerkaatsing van het licht van de camera op zijn haar, dan kunt u hem niet missen! https://youtu.be/DvjSLOLCEH0  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top