logo Olde Veste
Interim bestuur voor Olde Veste

Interim bestuur voor Olde Veste

Nieuwsbericht

In een bijzondere algemene ledenvergadering hebben de leden vrijdagavond hun goedkeuring gegeven aan de vorming van een tijdelijk bestuur. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen: Jan Kik (sponsoring), Benno Hellinga (accommodatie en materialen) , Elbert Jan Hesse (kantinezaken), Martin van ’t Veen (PR en communicatie) en Dirk Gerrits (voetbalzaken). Het bestuur streeft er naar dat er zo snel mogelijk een definitief bestuur wordt gevormd, waarbij niet wordt uitgesloten dat een aantal tijdelijke bestuursleden straks toetreden tot het nieuwe bestuur.Het interim bestuur richt zich de komende periode op een aantal belangrijke zaken die om een oplossing vragen waarbij de privatisering van de kleedkamers en het vrijwilligersbeleid hoog op de agenda staan. Met name in de kantine is er de laatste tijd een tekort aan vrijwilligers en het bestuur probeert dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het interim bestuur hoopt dat op de Algemene Ledenvergadering, die medio november wordt gehouden, het nieuwe bestuur kan worden gepresenteerd.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top