logo Olde Veste
OLDE VESTE  O17-1 en O17-2 STEKEN ZICHZELF IN HET NIEUW

OLDE VESTE O17-1 en O17-2 STEKEN ZICHZELF IN HET NIEUW

Nieuwsbericht

De spelers van O17 1 en O17 2 hebben zichzelf getrakteerd op nieuwe trainingstenues. Tijdens de ouderavond is het voorstel bij de ouders neergelegd en hier werd dan ook zeer enthousiast op gereageerd. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn en loopt iedereen er weer netjes bij! o17-1-en-2 O17 2 heeft ook nog eens een super start en staan na 7 wedstrijden ongeslagen bovenaan. Zaterdag 29 oktober kunnen zij dan ook de 1e periode in de wacht slepen uit tegen het altijd lastige ONS Sneek. O17 1 is de competitie zeer goed begonnen, maar morst de laatste weken teveel punten. Voetballen gaat uiteindelijk om doelpunten maken en dat gaat de laatste weken moeizaam. Komende zaterdag is O17 2 vrij en speelt O17 1 uit voor de beker tegen SC Genemuiden.duim1 Wij willen alle ouders bedanken en hopen onvoorwaardelijk op jullie steun tijdens de komende wedstrijden. Begeleiding  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top