logo Olde Veste
RIVM per direct aan de slag met nieuw onderzoek naar kunstgras

RIVM per direct aan de slag met nieuw onderzoek naar kunstgras

Nieuwsbericht

De KNVB heeft maandagmiddag met onder andere het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging Sport en Gemeente (VSG), Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en vertegenwoordigers uit de kunstgrasbranche rond de tafel gezeten om te bespreken wat de vervolgstappen zijn om de onzekerheid over kunstgras weg te nemen.regio-kunstgras De belangrijkste uitkomst van dit gesprek is dat het RIVM per direct nieuw onderzoek gaat verrichten en dat de resultaten voor het nieuwe jaar worden gepresenteerd. Verder benadrukte het RIVM nogmaals dat vooralsnog niet verwacht wordt dat het gebruik van rubbergranulaat op kunstgras leidt tot risico's voor de gezondheid en er dus gewoon op gesport kan worden. kunstgras%20vegenLees hier verder. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND Hans Schelling Operationeel manager
Deel dit bericht

share op facebook  
Top