logo Olde Veste

v.v. d’Olde Veste – v.v. Gorecht

Nieuwsbericht

Nadat Bas Smit, de pupil van de week, zijn doelpunt had gescoord werd er afgetrapt voor de wedstrijd die onder leiding stond van de heer M. Vos met zijn assistenten J.J. van der Ley en M. El Adel. Het eerste kwartier probeerde Olde Veste met combinatie voetbal de defensie van Gorecht te omspelen, waar Gorecht vanuit een gesloten verdediging met lopende spelers in de counter gevaarlijk probeerde te worden. In de 16de minuut wist Sjouke Pieter Oosterling een voorzet richting de tweede paal te geven waar Sander Nijstad klaar stond om de bal met het hoofd achter keeper Kiewiet te koppen. De 1-0 stand was een feit. Hierna bleef Olde Veste doorgaan met combinatievoetbal en wist het de spaarzame uitvallen van Gorecht te onderscheppen. In de 36ste minuut wist Bas Flobbe op te stomen in het 16 meter gebied, zijn geblokte schot werd opgepikt door Yannick Kaluzi en deze poeierde de bal in de verre hoek tegen het net. De 2-0 tussenstand kon op het scorebord genoteerd worden. Na de theepauze probeerde Gorecht met meer druk Olde Veste bestrijden. Dit zonder resultaat, maar Olde Veste was niet in staat de wedstrijd op slot te gooien door een derde treffer te scoren. Uit het niets kwam in de 79ste minuut plotseling toch de aansluitingstreffer op het scorebord. Gorecht speler Lloyd Jackson was het gelukt om de bal achter Tom Holleboom te schieten. In de laatste tien minuten wist Yannick nog de lat te raken, maar uiteindelijk bleef de 2-1 stand op het scorebord staan. Olde Veste kon de verdiende drie punten aan haar totaal toevoegen en verstevigd hiermee zijn 2de plaats op de ranglijst. Doel: Tom Holleboom Verdediging: Bas Flobbe, Erwin van Luik, Jordy Blijham, Sjouke Pieter Oosterling Middenveld: Patrick de Vente, Mark Homme van der Veen, Sander Nijstad (65’ Justin Thorn) Aanval: Brian van der Zweerde (69’ Wilko van Luik), Yannick Kaluzi, Wouter van der Vegt (75’ Martijn Strijker) 16 min 1-0 Sander Nijstad 36 min 2-0 Yannick Kaluzi 79 min 2-1 Lloyd Jackson Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen Fit Boys (derde klasse D) in Beilen op het programma. De eerstevolgende competitiewedstrijd zal op 29 oktober tegen VEV in Leek gespeeld gaan worden.    
Deel dit bericht

share op facebook  
Top