logo Olde Veste
VEV ’67 – d’Olde Veste ‘54

VEV ’67 – d’Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

De uitwedsstrijd tegen VEV stond op het programma. VEV => Vlug en Vaardig, in de eerste tien minuten van de wedstrijd leek Olde Veste vaardiger en wat vlugger uit de startblokken te komen. Enkele kansen weden gecreëerd maar niet afgerond. Nadien was in de eerste helft VEV een stuk vlugger dan Olde Veste. Onze jongens verloren de meeste duels en waren niet bij machte of vaardig genoeg om de tweede bal op te pakken of de persoonlijke duels te winnen. Dit resulteerde in een aantal gele kaarten aan Olde Veste kant en een terechte voorsprong voor VEV door een doelpunt van Renske Dijk. In de theepauze wordt het strijdplan nogmaals besproken. Maar na rust is Olde Veste niet bij machte de wedstrijd te keren. Ondanks misschien een overwicht zijn we niet in staat het net te vinden. Slordigheden in de laatste passing en goede druk van VEV kunnen het tij niet keren. Daarnaast blijft VEV gevaarlijk in de counter, hierdoor moet Jordy Blijham aan de noodrem trekken en worden de laatste 10 minuten een spel van tien tegen elf. Concluderend kunnen we spreken van een off-day waarbij we tegen drie gele en een rode kaart oplopen en we kunnen zeggen een terechte overwinning voor VEV. Daarnaast hebben we de definitieve aansluiting aan de top misgelopen en desondanks we de tweede plek kunnen handhaven omdat onze concurrenten ook niet weten te punten. Wel wordt de druk van de achtervolgers hierdoor groter. Ondanks het prima voetbal weer, een zeer zure middag voor iedereen die Olde Veste een warm hart toedraagt. De aankomende twee weken staan Omlandia uit en BCV thuis op het programma, een mooie gelegenheid van het team om onze supporters te laten zien dat we tot meer in staat zijn dan dat we in Leek hebben laten zien. Doel:                 Gerwin Spithoff Verdediging:   Bas Flobbe, Erwin van Luik, Jordy Blijham, Sjouke Pieter Oosterling Middenveld:   Sander Nijstad, Joy Okenge (44’ min Patrick de Vente), Mark Homme van der Veen (63’ min Justin Torn) Aanval:           Clint Kruidweg (55’ min Brian van der Zweerde), Yannick Kaluzi, Wouter van der Vegt @geel 15’min : Sjouke Pieter Oosterling @geel 20’min : Joy Okenge 23 min 1-0  : Renske Dijk @geel 34’min : Erwin van Luik @rood 83’min : Jordy Blijham
Deel dit bericht

share op facebook  
Top