logo Olde Veste
Hoofdtrainers Blom en Brandsma verlengen contract bij d’Olde Veste ‘54

Hoofdtrainers Blom en Brandsma verlengen contract bij d’Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

PERSBERICHT Steenwijk, 1 december 2016 Hoofdtrainers Blom en Brandsma verlengen contract bij d’Olde Veste ‘54 Ook in het seizoen 2017-2018 zijn Leo Blom en Jan Derk Brandsma de trainers van v.v. d’Olde Veste ’54. De Bestuursgroep Technische Zaken bereikte deze week overeenstemming met beide trainers om het contract met een jaar te verlengen. Het trainersduo is op dit moment bezig aan het tweede seizoen bij Olde Veste en kent tot dusverre een uitstekend seizoen. Het elftal staat op dit moment tweede op de ranglijst en heeft nog alle kans op het kampioenschap in de 1e klasse E van het zaterdagvoetbal. Het nieuwe bestuur van de Olde Veste is blij met de contractverlenging. Dirk Gerrits, bestuurslid  Technische Zaken: “We zijn heel tevreden over beide trainers. Ze maken een goed seizoen door. We zien dat spelers zich goed ontwikkelen en ze geven jonge talentvolle spelers een kans om door te breken. Daarnaast creëren ze een goede sfeer en ze liggen goed in de groep”. Voorzitter Elbert Jan Hesse: “We hadden als vereniging wel behoefte aan snelle duidelijkheid over het volgend seizoen. Gelukkig is die er nu en dat geeft rust. Beide trainers kunnen nu verder bouwen aan onze doelstelling om toch op termijn de hoofdklasse te halen. Dat is nog steeds ons streven. We zouden graag een seizoen meemaken met ploegen als Staphorst, Genemuiden, Flevo Boys en Urk als tegenstander. Beide trainers hebben die ambitie ook. Dus daar hebben we elkaar goed in kunnen vinden. Over de verlenging van het contract waren we het dan ook snel eens”
Deel dit bericht

share op facebook  
Top