logo Olde Veste
Marco de Grip ook volgend seizoen trainer beloftenteam Olde Veste

Marco de Grip ook volgend seizoen trainer beloftenteam Olde Veste

Nieuwsbericht

Marco de Grip  is ook komend voetbalseizoen (2017-2018) trainer van het beloftenteam van v.v. d’Olde Veste ’54. De Grip is sinds dit seizoen verantwoordelijk voor het team dat op dit moment boven aan staat in de reserve hoofdklasse en alle kansen heeft op het kampioenschap. Hiervoor was de Grip drie jaar hoofd jeugdopleiding bij Olde Veste. De Grip: “Ik ben blij met de verlenging. Olde Veste is een ambitieuze club die volop in beweging is en waar ik kan samenwerken met bevlogen mensen die allen hetzelfde doel hebben: Olde Veste op een hoger niveau brengen. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. We hebben nu een goed beloftenteam en de aangroei vanuit de jeugd ziet er ook veelbelovend uit. Voor mij voldoende redenen om nog een jaar door te gaan.” Folkwin Holtrop, lid van de bestuursgroep Technische Zaken” Marco presteert op dit moment zeer goed met zijn team. De prestaties zijn goed, de sfeer is goed en de samenwerking met de trainers van het eerste is goed. We hadden dan ook geen twijfel over de verlenging van Marco’s contract. Gelukkig dacht Marco er ook zo over. Met Marco aan het hoofd zien we de toekomst van het beloftenteam met veel vertrouwen tegemoet.”
Deel dit bericht

share op facebook  
Top