logo Olde Veste
Sinterklaas 2 december

Sinterklaas 2 december

Nieuwsbericht

  Gracias Santa Claus que han estado con nosotros. Por supuesto el negro Peter fue una gran tarde y esperamos que tú y tus Petes también otra vez el año próximo en Olde Veste quieren venir Het had echter nog wel voeten in aarde voordat Sinterklaas en zijn twee Pieten vrijdagmiddag bij Olde Veste waren Doordat iemand het verkeerde adres aan de Sint had doorgegeven stond de goed heiligman bij Fysio Biemans in Zuidveen. Via een directe internetverbinding konden de kinderen op een groot scherm meekijken hoe de Sint in Zuidveen arriveerde. Saint en zijn Pieten zouden om 16.00 uur in het clubgebouw van Olde Veste zijn maar nu stond het gezelschap een paar kilometer verder op.  Vervoer was er niet en lopen zou minstens een paar uur gaan duren. Het voorstel aan de kinderen om die zelfde avond om 21.00 uur terug te komen viel, gezien de reacties, slechte aarde. Ook zaterdagmorgen was volgens de kinderen geen optie omdat er een wedstrijd op de planning stond. Vanuit het niets kwam de oplossing want vlak bij Fysio Biemans woont de familie Hellinga. Die hebben de Olde Veste Express bij huis staan. Gaatze Hellinga bracht de oplossing door de Sint en zijn Pieten naar het Olde Veste clubgebouw te brengen. Door deze super actie hadden de kinderen alsnog een geweldige middag. KLIK hier voor alle foto's img_4935_bewerkt-1 img_4933_bewerkt-1                  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top