logo Olde Veste
GESLAAGDE 38e SNERTACTIE

GESLAAGDE 38e SNERTACTIE

Nieuwsbericht

NIEUWSBERICHT

De jaarlijkse snertactie was weer een groot succes. In totaal werden er ongeveer 1.850 liter snert en 925 worsten verkocht. Een mooie prestatie van de vele vrijwilligers, die zich hiervoor hebben ingezet: – De ruim 200 lopers en 40 chauffeurs – De vrijwilligers die snert en worsten zaterdagmorgen  uitdeelden – De vrijwilligers, die broodjes hebben gesmeerd en snert hebben geschonken – De vrijwilligers van de kantine – De vrijwilligers, die zorgden voor de uitgifte van geld, het ontvangen en het tellen ervan – De sponsors die de bedrijfsbusjes beschikbaar hebben gesteld, en de particulieren met hun eigen auto. Alle vrijwilligers bedankt! De netto-opbrengst bedroeg € 5.000.= en dat is een mooi bedrag, die de vereniging goed kan gebruiken. De actie was dus zeer geslaagd, maar bovenal gezellig. Het zorgt voor een binding en voor een goed BLAUW/GEEL gevoel.

Link naar de foto's gemaakt door Jacob Westra

De snertcommissie,                                         

Andries, Gerhard, en Jan.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top