logo Olde Veste
Voorbeschouwing OV-Drenthina

Voorbeschouwing OV-Drenthina

Nieuwsbericht

We gaan weer los, na de winterstop met kwakkelend winterweer gaat vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde van start. Na een aantal trainingen en een tweetal oefenwedstrijden kunnen we vandaag laten zien of we er klaar voor zijn, om door te gaan waar we mee geëindigd zijn in december. Van week tot week punten proberen te behalen zodat we tot aan het einde van de competitie kunnen blijven meestrijden om de bovenste plaatsen. Waar wij momenteel de tweede plek bezetten staat Drenthina op de veertiende plek. De nieuwkomer in de eerste klasse zal er dan ook zeker op uit zijn om voor de eerste punten in de laatste reeks van dertien wedstrijden te strijden. In de uitwedstrijd konden we na een moeilijke start uiteindelijk drie punten meenemen naar Steenwijk, dus we zijn gewaarschuwd. Rond 16:15 zal duidelijk zijn welk team met het beste gevoel het veld verlaat.

De wedstrijd hedenmiddag zal onder leiding staan van de heer J.H. Schuring met zijn assistenten de heren H. Van der Bij en W. Renkema.

De pupil van de week is: Dani Spit van J011-6

Deel dit bericht

share op facebook  
Top