logo Olde Veste
Vrouwen en mannen slaan de handen ineen!

Vrouwen en mannen slaan de handen ineen!

Nieuwsbericht

In goed overleg met Marc Buiter en Dirk Gerrits is besloten de Bestuursgroep Vrouwen vanaf 1 januari 2017 onder te brengen bij de Bestuursgroepen Jeugd en Technische Zaken. Alle meisjesteams vallen bestuurlijk nu onder de Bestuursgroep Jeugd en de teams Vrouwen 1 en Vrouwen 2 vallen onder de Bestuursgroep Technische Zaken. Olde Veste denkt dat door deze structuurwijziging er weer nieuwe stappen kunnen worden gezet om het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en dit nog beter op de kaart te kunnen zetten. Als club in zijn geheel kunnen we nu 1 lijn trekken op bijvoorbeeld het gebied van teambegeleiding en het opleiden van de jeugd. De vrouwen en meisjes zijn blij met deze verandering en hopen op een mooie toekomst! Qua aanspreekpunt verandert er voor de jeugd en senioren niets. Manon Heyn en Ilja Splinter blijven aanspreekpunt voor de begeleiding en de leden van de jeugdteams en Beanne van der Heijden zal plaats nemen in de Technische Commissie. Hans Meinen stopt. Als er hieromtrent nog vragen zijn, weten jullie ons te vinden! Bestuursgroep Vrouwen, Bestuursgroep Technische Zaken,  Bestuursgroep Jeugd
Deel dit bericht

share op facebook  
Top