logo Olde Veste
Het W I E , W A T en H O E van onze supportersclub !

Het W I E , W A T en H O E van onze supportersclub !

Nieuwsbericht

De doelstelling van de supportersclub is het organiseren van activiteiten buiten het voetbal om. Het geld dat de supportersclub daarmee binnenhaalt komt ten goede aan de vereniging. Daarnaast werken de activiteiten ook bevorderlijk voor de omzet van de kantine. Een andere bron van inkomsten is de contributie die de leden van de supportersclub betalen. De contributie bedraagt voor volwassenen € 10,- per seizoen, en voor studenten en partners van leden € 5,-. In ruil voor deze kleine financiële bijdrage krijgt u als lid in de loop van het seizoen een gezellige avond aangeboden.

Het bestuur van de supportersclub bestaat sinds kort uit de volgende 8 personen:

  • Hans Franken : voorzitter
  • Albert v.d. Walle : secretaris
  • Kees Knol : penningmeester
  • Vroukje Otten : lid
  • Leroy Bakker : lid, contactpersoon Senioren
  • Edwin Maters : lid, contactpersoon Selectie
  • Eva Marijke Moritz : lid, contactpersoon Vrouwen
  • Jack Kuper : adviseur, techniek, beeld en geluid

De supportersclub organiseert zoals gezegd een aantal gezellige evenementen. Zo is er de karaoke, het drukbezochte Oktoberfest, sjoelen en schieten, de veiling, de vrijwilligersavond, klaverjasavonden en de supportersclubavond.
Op de zaterdagen waarop het eerste elftal thuis speelt zorgt de supportersclub voor het welbekende ‘Rad van Fortuin’. Dit succesnummer waarbij allerlei lekkernijen worden verloot, wordt gesponsord door de Streekslager uit Eesveen, slijterij Bij Bert en Klaas Kaas uit Steenwijk.

Het geld dat de supportersclub ophaalt komt ten goede van de club en is in het verleden al voor uiteenlopende doelen gebruikt. Een kleine opsomming: de herinrichting van de kantine, het AED apparaat, het scorebord en sponsoring van het G-team. Ook de muziekinstallatie is up-to-date gemaakt wat maakt dat de feestavonden nu helemaal zelfvoorzienend draaien.

U ziet, de supportersclub brengt niet alleen veel gezelligheid, maar faciliteert ook mooie initiatieven binnen de vereniging.  Dus, wil je de club steunen en tegelijkertijd deelnemen aan veel gezelligheid?

Word dan lid!

 

 

Wij nodigen u hierbij van harte uit om deel te nemen aan de eerstvolgende activiteit.

Namens de supportersclub,

Hans Franken

Deel dit bericht

share op facebook  
Top