logo Olde Veste
De foto vertelt….

De foto vertelt….

Nieuwsbericht

Door de liefde kwam Vroukje in 1980 bij Olde Veste terecht. Als trouwe supporter van Bert stond zij langs de lijn bij het eerste elftal. Een paar jaar later begon ze als vrijwilliger met het schoonmaken van de keuken en de kantine, ranja schenken en broodjes smeren. Natuurlijk gingen ook de kinderen voetballen bij Olde Veste en Vroukje was elke wedstrijd langs de lijn te vinden. Inmiddels was zij ook als vrijwilliger actief achter de bar om biertjes te tappen en werd ze lid van de supportersvereniging.

Het leuke van de club vindt ze de saamhorigheid en de gezelligheid. ‘Het is maar vrijwilligerswerk’, zeggen ze wel eens tegen me, ‘maar je staat er wel!’ Voorlopig zal Vroukje nog wel bij Olde Veste te vinden zijn, want de eerste kleinkinderen zijn al op het veld gespot. Mensen een gezellige dag bezorgen, dat is wat Vroukje graag wil als zij op zaterdag gastvrouw is bij het eerste team van d’ Olde Veste. Het leuke van gastvrouw zijn is het contact met al die verschillende mensen, scheidsrechters, het bestuur van andere clubs enz. Je maakt van alles mee. ‘Een scheidsrechter die binnenkomt met een enorme koffer en dan ben ik natuurlijk nieuwsgierig wat er in het koffertje zit, of er komt een man met lang haar en in motorkleding binnen, blijkt het de voorzitter van de tegenstander te zijn’.  ‘Als ik de mensen met een glimlach weer zie vertrekken, ja, dan ben ik daar best wel trots op. Daar doe je het toch voor!’

Deel dit bericht

share op facebook  
Top