logo Olde Veste
Guido Wind ook volgend seizoen trainer JO 19-1 Olde Veste

Guido Wind ook volgend seizoen trainer JO 19-1 Olde Veste

Nieuwsbericht

Guido Wind is ook komend voetbalseizoen (2017-2018) trainer van Olde Veste onder 19-1 (nieuwe naam voor A1). Guido is sinds dit seizoen verantwoordelijk voor het team dat op dit moment in de subtop meedraait in de derde divisie.  

Wind: “Ik ben blij met de verlenging. Olde Veste is een mooie vereniging met een goed draaiende jeugdopleiding waar ik mijn ideeën volop kwijt kan. We beschikken op dit moment over een talentvolle selectie waarvan aan het eind van het seizoen een groot aantal jongens doorstromen naar de selecties van het 1e of 2e. Naar mijn mening moeten een paar jongens op termijn een vaste plaats in het eerste elftal kunnen bemachtigen. Dat zie ik ook als mijn taak, talentvolle voetballers aan het eind van de jeugdopleiding klaar stomen voor de selecties van het seniorenvoetbal. Dat ga ik ook het volgens seizoen weer doen. Er is weer voldoende aanvulling van talenten. Ik zie het nieuwe seizoen dan ook weer met vertrouwen tegemoet. Maar eerst moeten we dit seizoen nog goed afmaken en zo hoog mogelijk eindigen en wellicht een periode titel pakken”.

Roelof Lugtmeijer en Harold Groenewoud, beiden lid van de Bestuursgroep Technische Zaken: “Guido doet het prima in zijn eerste jaar bij Olde Veste. De prestaties en de sfeer zijn goed. We zijn blij dat we het contract met Guido hebben kunnen verlengen en hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top