logo Olde Veste
Sjorick Bootsma nieuw bij v.v. d’ Olde Veste ‘54

Sjorick Bootsma nieuw bij v.v. d’ Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

De 27 jarige middenvelder Sjorick Bootsma voetbalt volgend seizoen voor Olde Veste. Bootsma speelt op dit moment bij Leeuwarden Zwaluwen, waar hij al 10 jaar deel uit maakt van de 1e selectie en sinds vier jaar de vaste aanvoerder is van het Friese team. Sjorick woont samen met vriendin Anouk in Leeuwarden, heeft de ALO aan de Hanzehogeschool in Groningen doorlopen en heeft op dit moment twee banen:  gymleraar in het basisonderwijs in Leeuwarden en locatiemanager kinderopvang in Akkrum.

Waarom de overstap naar Olde Veste? Bootsma: “Ik speel al 20 jaar bij de Zwaluwen en ik wilde na al die jaren wel eens wat anders. Olde Veste ken ik natuurlijk al jaren van de vele wedstrijden die we tegen elkaar hebben gespeeld. De aanvallende en positieve manier van voetballen sprak me altijd al aan. Mensen om me heen gaven ook aan dat Olde Veste wel bij mij zou passen. Na een zorgvuldige afweging heb ik besloten de stap te maken en volgend seizoen voor Olde Veste te gaan voetballen”.

Trainer Blom: “Sjorick is een absolute versterking die we graag zien komen. Het is een slimme verbindende speler die ons team zeker beter kan maken”. Trainer Brandsma: “In de wedstrijden die we tegen Leeuwarden Zwaluwen speelden, was hij altijd een van de betere spelers. Hij heeft veel ervaring, is tactisch sterk en daarmee voor ons zeer welkom.

Ook de Bestuursgroep Technische Zaken is erg blij met de komst van Sjorick.

Bestuursgroep Technische Zaken

Bestuurslid Technische Zaken Dirk Gerrits verwelkomt nieuwe aanwinst Sjorick Bootsma.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top