logo Olde Veste
De foto vertelt……………..

De foto vertelt……………..

Nieuwsbericht

Onrustig, ik ben helemaal onrustig! Nog bijna twee uur te gaan voordat de wedstrijd van JO17 gaat beginnen en Edwin is al druk bezig met de voorbereiding voor de wedstrijd. Als leider zorgt hij voor het invullen de wedstrijdformulieren, het inschieten van de keeper en assisteert Rick Vis, de trainer.

‘Gastvrijheid staat bij mij hoog in het vaandel’. In de bestuurskamer ontvangt Edwin dan ook de tegenstanders en de scheidsrechters. ‘De mensen netjes ontvangen met een kopje koffie, dat doen we bij Olde Veste goed, dat maken we wel eens anders mee’.

Als klein mannetje kwam Edwin voetballen bij Olde Veste. ’Ze waren wanhopig met mij, want ik kon niet goed voetballen. Later is dat wel weer goed gekomen hoor’, vertelt hij lachend. Uiteindelijk kwam hij via de A1 in het eerste en tweede elftal terecht. Werd kampioen onder leiding van Klaas de Jonge en het dieptepunt was de degradatie van het tweede elftal. Een heel bijzonder moment was het kampioenschap in Drochteropslagen tegen SVVO. Wat een feest!

Naast leider is Edwin betrokken bij de organisatie van het Cor Bakker toernooi, fluit soms een wedstrijdje van de jeugd, springt bij in de kantine en is supporter van Thomas en Sven. Het is geweldig om hier rond te lopen, zoveel bekenden, altijd belangstelling voor elkaar. We moeten echt trots zijn hoe we ons als club hebben ontwikkeld, het opleidingsniveau van de jeugd is heel hoog en natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen. Ik ben hartstikke blij met deze club. Ik heb een echt Olde veste hart. Ik hoop dat ik later ook in die 55-plus club kom. Lijkt me leuk!

Deel dit bericht

share op facebook  
Top