logo Olde Veste
Spits Kaluzi ook volgend seizoen bij Olde Veste, Clint Kruisweg vertrekt naar WVF

Spits Kaluzi ook volgend seizoen bij Olde Veste, Clint Kruisweg vertrekt naar WVF

Nieuwsbericht

De Bestuursgroep Technische Zaken van Olde Veste is al geruime tijd bezig met de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. De veel scorende spits Yannick Kaluzi heeft aangegeven ook volgend seizoen voor Olde Veste uit te komen. Erwin van Luik, Mark Homme van der Veen, Tom Holleboom, Martijn Strijker, Kevin de Vries, Bas Flobbe, Jordy Blijham, Joy Okenge, Patrick de Vente, Justin Thorn en Gerald Kloeten blijven ook . Zeker is dat in het nieuwe seizoen twee of drie spelers van de succesvolle huidige O19-1 selectie aan de 1e selectie worden toegevoegd. Een aantal JO19-1 spelers traint op dit moment mee met de 1e selectie en krijgt daarbij de gelegenheid om een plaats te bemachtigen. Ook een aantal talentvolle spelers van het succesvolle tweede team van Olde Veste, dat een goede kans maakt op het kampioenschap in de reserve hoofdklasse, krijgt tijdens de voorbereiding een kans bij de 1e selectie.

Een 6-tal spelers heeft aangegeven Olde Veste te gaan verlaten: Sander Nijstad, Sjouke Pieter Oosterling, Wouter van der Vegt, Wilco van Luik en Brian van der Zweerde. Voor Gerwin Spithoff is het vanwege drukke werkzaamheden nog onduidelijk hoe zijn voetbaltoekomst er uit gaan zien.

Ook Clint Kruisweg heeft recent aangegeven Olde Veste te gaan verlaten. Na 9 jaar een vaste waarde te zijn geweest voor het eerste elftal heeft Clint er voor gekozen om volgend seizoen in zijn woonplaats Zwolle bij WVF te gaan voetballen. Het vertrek van Clint is een gevoelig verlies voor Olde Veste. Spits Marne Bakker heeft besloten voorlopig met voetballen te stoppen. Hij ondervindt te veel hinder van een ernstige knieblessure.

Mede door het vertrek en het wegvallen van de bovengenoemde spelers is Olde Veste op zoek naar versterkingen. De Bestuursgroep Technische Zaken is op dit moment in gesprek met een aantal mogelijke nieuwe spelers. We hopen deze spelers binnenkort te kunnen presenteren.

Bestuursgroep Technische Zaken

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top