logo Olde Veste

U I T N O D I G I N G voor sponsoren

Nieuwsbericht

Sponsoravond in Rabo Theater De Meenthe


Beste sponsor,

Graag nodigen we je met je partner uit voor donderdag 30 maart voor het theaterprogramma FIFA Blatter, de val van een voetbalkeizer. Een spectaculaire theatrale reconstructie rond de FIFA. Voorafgaand aan de voorstelling geeft Tom Egbers (NOS Studio Sport) een inleiding.

'Ook voor niet voetballiefhebbers is deze avond een prachtige mix van theater, cabaret en satire'

Programma:
18.45 uur ontvangst in Theaterrestaurant De Meenthe
19.15 uur introductie door Tom Egbers
20.00 uur FIFA Blatter in de ELEQ Theaterzaal
22.00 uur borrel
24.00 uur einde
 
Opgeven voor 25 maart kan via info@bcov.nl
 
Wij zien uit naar je komst!
 
Met sportieve groet,
namens de bestuursgroep commerciële zaken,
 
René Reupkes
06 124 80 240


Fifa Blatter is een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd van de FIFA stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? FIFA Blatter biedt een ultiem kijkje achter de schermen. Er worden hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen geopend. Er wordt gekropen in de krochten van de ziel van Blatter en zijn handlangers. Nog één keer een podium voor Blatter om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren.

Inleiding van Tom Egbers (NOS Studio Sport)

Sportjournalist en Studio Sport presentator Tom Egbers geeft voorafgaand aan de voorstelling een inleiding. Met ruim dertig jaar ervaring in de sportjournalistiek heeft de Almeloër een schat aan anekdotes en kan hij vertellen welke raakvlakken de voorstelling FIFA Blatter heeft met de hedendaagse voetbalcultuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top