logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste ’54 – Blauw Wit ’34

Voorbeschouwing Olde Veste ’54 – Blauw Wit ’34

Nieuwsbericht

Zaterdag staat de competitiewedstrijd tegen Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden op ons sportpark op het programma. Nadat we afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Omlandia hebben kunnen omzetten in winst, komt vandaag Blauw Wit op bezoek.

Dit seizoen zijn we reeds twee keer op bezoek geweest bij de Blauw Witters in Leeuwarden. Eerst voor de competitie en afgelopen maand voor de beker. Tijdens beide wedstrijden waren we gewaagd aan elkaar en hoefden beide doelmannen in de reguliere tijd geen ballen uit het net te halen. Ofwel beide partijen starten en eindigden met een   0-0 stand.

Voor vanmiddag nemen we geen genoegen met een doelpuntloos spel, het team van Blom en Brandsma zal er alles aan doen om de wedstrijd winnend af te sluiten. Gezien de stand zou dit eigenlijk ook wel moeten. Terwijl Blauw Wit naast de gelijke spelen ook het gevoel van een revanche zal hebben omdat de bekerwedstrijd verloren ging omdat Olde veste beter was in de elfmeterloterij. Dus voldoende ingrediënten vanmiddag om een levendige wedstrijd te mogen aanschouwen.

Omstreeks 16:15 zullen we weten hoe de vlag erbij hangt en het resultaat dusdanig is om daarna te kunnen zeggen dat we ons gaan voorbereiden op de volgende “toppartij” op 25 maart in en tegen Drachten.

De wedstrijd vanmiddag staat onder leiding van de heer F. Assink en zijn assistenten de heren D. van Leussen en R. Zweverink


De pupil van de week is:

Sven Cramer van J011-1

Deel dit bericht

share op facebook  
Top