logo Olde Veste
vv Olde Veste ’54- vv Omlandia

vv Olde Veste ’54- vv Omlandia

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag 11-03-2017 staat de competitiewedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 tegen Omlandia uit ten Boer op het programma.

Na de doordeweekse bekerzege op Waterpoort Boys en daarmee te zijn doorgedrongen bij de laatste 8, staat vanmiddag de competitiewedstrijd tegen Omlandia op het programma. Met de uitwedstrijd in gedachten, waar we een zevenklapper konden produceren, zal Omlandia waarschijnlijk niet van zins zijn om wederom voor open huis te spelen. Daarom zal het ook een interessant duel worden, waarin Olde Veste de laatste competitiewedstrijden uit het systeem moet weten te krijgen. Zodat er weer een driepunter kan worden toegeschreven aan het puntensaldo, om de negatieve spiraal te doorbreken.

Omstreeks 16:45 zullen we dan ook weten of de teleurstelling van afgelopen zaterdag met de winstpartij van dinsdagavond is weggespoeld. Of dat het succes in de competitie langer op zich laat wachten.

De wedstrijd zaterdagmiddag staat onder leiding van de heer R. Meilink en zijn assistenten de heren R. Veldman en E.W. Smit.
De pupil van de week is:


Boyd Harms van J011-2 

 


Ten aanzien van het bekeravontuur is woensdagavond de loting geweest. De tegenstander van Olde Veste uit het rijtje Nieuw Buinen, HZVV, Pelikan S, MSC, Buitenpost, WVV, Staphorst zal een thuiswedstrijd tegen HZVV zijn.De wedstrijd zal in de maand april worden gespeeld. Als we bij winst doorgaan naar de halve finale dan zijn we in elk geval verzekerd van een startplek in de officiële KNVB-beker waarin ook alle betaalde voetbalclubs aan deelnemen.

" Waarvan akte ! "

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top