logo Olde Veste
De foto vertelt….

De foto vertelt….

Nieuwsbericht

Jij moet keeper worden! Dat waren de legendarische woorden van de terreinman Berend Jan Vos. En zo begon de carrière van Michel op 18 jarige leeftijd als keeper bij d’ Olde Veste. Als klein jochie was hij een echte rood-witter en voetbalde hij aan de Meppelerweg, maar na een tijdelijke stop pakte hij de voetbalschoen weer op bij Olde Veste. Jaren was hij de keeper van het tweede en derde elftal en ook nog een jaartje bij het eerste elftal. Keepen zit bij de Holleboompjes waarschijnlijk in de genen, want naast zijn zoon was ook zijn vader een befaamde keeper.

Ruim 25 jaar zat Michel in de kantinecommissie en was hij vaak achter de bar te vinden. Ook had hij een belangrijk aandeel in de verbouwing van de kleedkamers, een echte vrijwilliger bij Olde veste! Hij fluit graag op zaterdagmorgen een wedstrijdje van een B-elftal, dat vindt hij een leuke leeftijd! Hij is grensrechter bij het eerste elftal en traint 1x per week de keepers van de D en C-tjes. ‘Ach ja, ik ben altijd bezig!’

Met een beetje weemoed denkt Michel nog wel terug aan de tijd dat de club iets kleiner was en hij bijna iedereen kende. ‘Maar ja tijden veranderen, de club is groter geworden en we hebben het goed georganiseerd.’ Nog steeds is Michel zo nu en dan actief in een 7 tegen 7 wedstrijd. ‘Dan ben ik wel 4 dagen zo stijf als een plank, hoor’. Op de vraag wat er zo leuk is aan Olde Veste is het antwoord: ‘Nou ja, het is allemaal leuk. Het is elke zaterdag wel feest eigenlijk!’

Deel dit bericht

share op facebook  
Top