logo Olde Veste
Pim ter Voorde naar Olde Veste

Pim ter Voorde naar Olde Veste

Nieuwsbericht

Olde Veste heeft zijn eerste selectie voor het nieuwe seizoen 2017-2018 versterkt met Pim ter Voorde (23), die nu nog uitkomt voor zaterdag tweede klasser FC Meppel.  

Ter Voorde speelt al vier jaar in de hoofdmacht van FC Meppel en is een veel scorende aanvaller. In dit seizoen scoorde hij tot nu toe al 22 doelpunten. Daarmee voert hij de topscoorderslijst aan in de 2e klasse L. In de afgelopen seizoenen scoorde hij respectievelijk 17 en 19 doelpunten. Ter Voorde is op alle posities in de voorhoede inzetbaar. Ter Voorde: “ Toen ik in contact kwam met Olde Veste, was ik direct serieus geïnteresseerd. Ik heb de ambitie om hoger te voetballen, maar wil dat wel op zaterdag blijven doen. Bij Olde Veste kan dat en daarom is dit voor mij een interessante club. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik de stap naar de top van de 1e klasse kan maken of liever natuurlijk naar de hoofdklasse. Ik zal er alles aan doen om ook voor Olde Veste de nodige doelpunten te maken. De positie van waaruit ik dat doe, maakt me niet zo veel uit. Ik kan op verschillende posities spelen.”

Trainer Leo Blom: “ Door het vertrek van een aantal voorhoede spelers ontstond er bij ons een behoefte aan versterking. We kunnen het verlies nog niet volledig opvangen met eigen jeugd. Vandaar dat we in de regio op zoek zijn gegaan. Zo kwamen we bij Pim uit. Pim scoort veel en makkelijk en is daarmee een interessante speler”.

Trainer Brandsma: “We hebben hem een aantal keren bekeken en we hebben bij een aantal mensen advies ingewonnen. Dat was allemaal positief. In de wedstrijden die we hebben gezien, kwam hij er goed uit. We hebben dan ook de volste overtuiging dat hij van ons van waarde kan zijn.”

Bestuursgroep Technische Zaken.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top