logo Olde Veste
Techniektraining niet-selectie teams een succes !

Techniektraining niet-selectie teams een succes !

Nieuwsbericht

Vrijdag 7 april onder perfecte weersomstandigheden werd de 6e en tevens laatste techniektraining voor de niet-selectieteams afgerond. Elke week waren er tussen 65 - 75 kinderen aanwezig die met heel veel plezier de oefeningen uitvoerden en het weer werkte ook redelijk mee. De training werd gegeven in een carrousel vorm, waarbij een groepje spelers ongeveer 15 minuten werkte aan een oefening. De groepen waren zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd, zodat de oefening moeilijker dan wel makkelijker gemaakt kon worden na gelang het niveau van de groep.

De oefeningen bestonden allemaal uit oefeningen van de René Meulensteen methode die diverse andere teams ook tijdens de trainingen krijgen. Door middel van deze extra training hopen wij dat de kinderen nog beter gaan voetballen in de toekomst zodat ze uiteindelijk in het 1e van Olde Veste zullen uitkomen.

Hierbij willen wij leeftijdscoördinator Wim Assink & E- en F trainers bedanken voor hun inzet. Het wordt zeer gewaardeerd door ouders & spelers !

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top