logo Olde Veste
Verslag schoolvoetbal 2017 JONGENS

Verslag schoolvoetbal 2017 JONGENS

Nieuwsbericht

 

Beatrixschool en de Johan Frisoschool winnen Olde Veste schoolvoetbal

De jongensteams van de Beatrixschool en de Johan Frisoschool mogen op 24 mei op herhaling. De beide teams wonnen woensdagmiddag in hun poule het traditionele schoolvoetbaltoernooi bij Olde Veste. De Beatrixschool deed dat in de poule van de elftallen terwijl de Johan Frisoschool dat deed bij de zeventallen.

Op een gezellig sportpark aan de Parallelweg werd er woensdagmiddag om 13.30 uur gestart met de poule wedstrijden. Bij de grote scholen (elftallen) waren er twee poules waarbij de Beatrixschool en de Don Boscosschool als winnaars uit de bus kwamen. In de onderlinge finale was het begin nog even spannend maar uiteindelijk won de Beatrixschool met duidelijke cijfers (4-1) Bij de 7 tallen werd er in drie poules gespeeld waarbij de Johan Frisoschool, de Samensprong en de Burgemeester Voetelinkschool de finalepoule wisten te bereiken. De KC Johan Frisoschool wist via twee overwinningen de eerste prijs te bemachtigen.

Martijn Mollema, die samen met Jack Berghuijs het toernooi organiseerde, bedankte in zijn slotwoord de mensen van de EHBO, vrijwilligers van Olde Veste en de scheidsrechters. Hij kon terug kijken op een zeer geslaagd toernooi dat volgende week woensdag een vervolg krijgt wanneer de meisjesteams in actie komen.

Beelden van dit toernooi zijn geheel belangeloos gemaakt door Bertus de Boer, van Video de Boer, en deze kunt u hier zien of via de plaatjes.  Bedankt Bertus, het ziet er weer 'gelikt' uit.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top