logo Olde Veste
Verslag schoolvoetbal 2017 M E I D E N

Verslag schoolvoetbal 2017 M E I D E N

Nieuwsbericht

Sint Clemensschool en de Generaal v/d Boschschool de sterksten bij het meiden schoolvoetbal 2017

Ondanks de gure wind en regen maakten de meidenteams van de diverse scholen er toch een leuke middag van. Op het podium in het clubgebouw werd er door alle teams, nadat de herinnering in ontvangst was genomen, de boel even lekker op de kop gezet. Uiteindelijk wisten de Sint Clemensschool en de Generaal v/d Boschschool de hoofdprijzen in de wacht te slepen.

 

Klik H I E R voor nog meer foto's van Adri van Sleen

In de poule van de kleine scholen waren 6 deelnemende teams daarbij was de overmacht van de Generaal v/d Boschschool achteraf wel heel duidelijk. Alle vijf wedstrijden werden gewonnen waarbij een doelsaldo van 32 voor en 0 tegen alles duidelijk maakte. Een overwinning van 17-0 gaf de winst iets extra’s.

Bij de grote scholen werd er gespeeld in drie poules waarbij de winnaars doorgingen naar de eindstrijd. In poule A bleek de Don Boscoschool het sterkst. Twaalf punten uit 4 wedstrijden waarbij het team geen doelpunt tegen kreeg. In poule B was de Bernhardschool de winnaar terwijl in poule C de Sint Clemensschool als winnaar uit de bus kwam. In de finalepoule bleek de Sint Clemensschool de sterkste want met een 1-0 en 2-1 overwinning won het team beide wedstrijden. De ploeg mag door deze winst op 24 mei mee doen aan de regiofinale. Deze worden ook op de velden van Olde Veste gespeeld.

De dank van de organisatie was er uiteraard voor de scheidsrechters, EHBO en de vrijwilligers van de club. Jack Berghuijs en Martijn Mollema, die samen voor de organisatie tekenden, konden tevreden vast stellen dat de beide schoolvoetbaldagen goed waren verlopen.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top