logo Olde Veste
Constansia en van der Galiën naar Olde Veste

Constansia en van der Galiën naar Olde Veste

Nieuwsbericht

Rochendy Constansia (24) speelt het komend seizoen bij Olde Veste. De jeugdige aanvaller speelde de afgelopen twee jaar bij de beloften van SC Cambuur. Omdat een echte doorbrak ontbrak, kiest Constansia er voor terug te gaan naar het amateurvoetbal. Constansia, die in de jeugd bij Leeuwarden Zwaluwen speelde, is een speler die op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten kan.

 Constansia: “Dat ik stop met betaald voetbal betekent niet dat ik geen ambities meer heb. Die heb ik wel degelijk. Ik wil het liefst zo hoog mogelijk spelen. Olde Veste heeft die ambitie ook. Dat past goed bij elkaar. Ook vanwege de uitstekende jeugdopleiding is Olde Veste voor mij interessant. Ik studeer aan het CIOS en moet volgend jaar stage lopen. Bij Olde Veste kan ik een goede stageplaats krijgen. Ik denk dat ik daar veel kan leren. Dat is voor mij ook belangrijk. Ik denk dat ik bij Olde Veste wel op mijn plaats ben.”  

Ook Jorick van der Galiën (23) komt naar Olde Veste. Van der Galiën speelt op dit moment bij Havelte, waar hij dit seizoen met 24 doelpunten topscorer is in de 4e klasse E.

Van der Galiën: “Ik heb uitstekende jaren gehad bij Havelte, maar ik wil graag onderzoeken of ik mij nog verder kan ontwikkelen. Olde Veste is goede club waar ik nog veel kan leren. Ik weet dat het gat tussen Havelte en Olde Veste groot is, maar ik zal mijn uiterste best doen om bij Olde Veste te slagen. Ik speel bij Havelte vaak in de spits, maar dat is niet mijn favoriete positie. Ik speel liever vanaf de zijkant.”  

Wij wensen beide spelers veel succes bij Olde Veste

 Bestuursgroep Technische Zaken

Deel dit bericht

share op facebook  
Top