logo Olde Veste
De beloften van Olde Veste zetten zaken recht in return tegen AZSV en staan in halve finale NK!!

De beloften van Olde Veste zetten zaken recht in return tegen AZSV en staan in halve finale NK!!

Nieuwsbericht

Olde Veste 2 heeft het 2-1 verlies van zaterdag 20 mei jl. uit bij AZSV (kampioen reserveklasse Oost) goedgemaakt door zaterdag jl. de returnwedstrijd in het warme Steenwijk met 3-1 te winnen. De doelpuntenmakers aan Olde Veste zijde waren Rick van Oudheusden (2x) en Mark Homme van der Veen.

Met deze uitslag staan de beloften van Olde Veste in de halve finale van het landelijke kampioenschap voor reserveteams. Daarin zal Olde Veste op 3 en 10 juni het gaan opnemen tegen de beloften van koninklijke HFC, regerend landskampioen. De andere halve finalisten zijn Excelsior Maassluis en Westlandia. Met het bereiken van deze prachtige en unieke prestatie schrijven de beloften van Olde Veste wederom geschiedenis en dit smaakt naar meer.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top