logo Olde Veste
Het beloftenteam van Olde Veste kan zaterdag prachtige eerste stap zetten in strijd om het Landskampioenschap!

Het beloftenteam van Olde Veste kan zaterdag prachtige eerste stap zetten in strijd om het Landskampioenschap!

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na een aantal toch spannende laatste wedstrijden in de competitie en de natuurlijk wel schitterende kampioenswedstrijd ging het beginnen. De strijd om het landskampioenschap voor reserveteams.

Maar liefst 11 kampioenen van de diverse Reserve Hoofdklassers maken in een poulesysteem uit wie er naar de halve finales (uit- en thuiswedstrijd) en vervolgens de allesbeslissende finale gaan.

Allemaal beresterke ploegen. Net als Olde Veste2 natuurlijk!

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen de kersverse kampioen van de Reserve Hoofdklasse Oost, AZSV 2. Het beloftenteam van Olde Veste verloor in Aalten nipt met 2-1, deze uitslag biedt nog perspectief voor de returnwedstrijd van zaterdag a.s. in Steenwijk.

De winnaar van de poule zal het waarschijnlijk in de halve finale moeten opnemen tegen regerend landskampioen, Koninklijke HFC uit Haarlem!!

Al met al is de wedstrijd van zaterdag a.s. een topwedstrijd op topamateurniveau, de beloften van Olde Veste kunnen Uw steun zeer goed gebruiken. KOMT ALLEN !!!!

Aanvang wedstrijd 12.00 uur.

De finale wedstrijden zijn op 3,10 en 17 juni.  

Deel dit bericht

share op facebook  
Top