logo Olde Veste
JO17-4 bijna KAMPIOEN…

JO17-4 bijna KAMPIOEN…

Nieuwsbericht

Met de bus naar Urk, supporters mee, lekker warm weertje, URK here we come.
Ook Jan-Pieter weer mee en daar begint de eerste helft. Rommelig spel van ons, zij waren feller en gevaarlijker. Maar zoals dat gaat in voetbal, zij spelen beter, wij maken het doelpunt, door zetten van Rein en ...0-1. Knappe redding van Jarno hield ons in de wedstrijd maar op puntertje van Urk was ook hij kansloos 1-1.
In de rust weer ff de puntjes op de befaamde i, en zie het werd beter. Er kwam meer voetbal bij ons en zie daar in de 55 minuut scoorde onze spits Benny 1-2 en 5 minuten later Ot 1-3. Kampioenschap dichtbij. Weer een prachtige maar gelukkig genomen vrije trap van Urk, 2-3 verder kwam het niet.

Mannen nog 1 puntje en dan zijn we echt kampioen, dus op naar woensdag trainen en dan zaterdag tegen Bolsward maken we het af.

Klik  H I E R  voor de foto's van Klaas Brinkman

Deel dit bericht

share op facebook  
Top