logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste tegen Balk

Voorbeschouwing Olde Veste tegen Balk

Nieuwsbericht

Wordt de laatste wedstrijd van de competitie direct de laatste wedstrijd van het seizoen, of een overwinning zodat we ons seizoen mooi afsluiten en als toetje ons kunnen gaan opmaken voor de nacompetitie. Waar we ons geplaatst hebben voor de KNVB-beker seizoen 2017-2018, is dit de wedstrijd waar we ons zelf kunnen belonen.

We hebben het zelf in de hand, nu nog de juiste versnelling en balans. Inzet, strijd en passie en de ondersteuning van onze trouwe supporters. Of op zijn Steenwijks “met de bek op ’t stuur” en na het fluitsignaal de 3 punten vieren. Gemakkelijk zal dit niet worden want ook Balk heeft nog uitzicht op de derde periodetitel, maar zijn wel afhankelijk van het resultaat van Buitenpost.

Voldoende ingrediënten voor een spannende wedstrijd hedenmiddag die onder leiding van C. Mesbah en zijn assistenten R. Bruining en E. Koning zal staan.


 

De pupil van de week is Luuk Drijfhout (J011-4)

Deel dit bericht

share op facebook  
Top