logo Olde Veste
9e Cor Bakker Toernooi gaat zaterdag van start

9e Cor Bakker Toernooi gaat zaterdag van start

Nieuwsbericht

Met trots bekijken Arend Zoer en Edwin de Jong de mooie poster van het negende Cor Bakker Toernooi.

Het tweetal heeft weer vijftien clubs naar Steenwijk weten te lokken op zaterdag 3 juni. Met daarnaast natuurlijk Olde Veste onder de 15 jaar is duidelijk dat de voetballiefhebber weer een mooie dag kan beleven. 
De organisatie ligt in de vertrouwde handen van de stichting Goal4Kids die van het evenement een combinatie heeft gemaakt van voetbal en MVA. De inkomsten uit de sponsoring en giften gaan naar de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Het duo dat verantwoordelijk is voor het samenstellen van het deelnemersveld, Arend Zoer en Edwin de Jong, mocht de afgelopen weken met trots vooruitkijken naar het toernooi door de deelnemende ploegen op de Facebookpagina van Goal4Kids voor te stellen. Naast titelverdediger SC Buitenveldert en Olde Veste’54 zelf komen er aansprekende teams uit Noord Nederland. LSC 1890, GVAV Rapiditas, ACV, ONS Boso Sneek,  LAC Frisia 1883 en Blauw Wit 34 .


 

"We proberen altijd een dwarsdoorsnee van het Noordelijk voetbal op ons toernooi te krijgen. Ik denk dat het dit keer aardig gelukt is. Daarnaast proberen we de voetballers ook in contact te laten komen met andere voetbalstijlen. Wie het rijtje clubs bekijkt dat dit jaar komt ziet dat we dit jaar een leuk geheel hebben”, zegt Arend Zoer. ,,Naast Unicum, RKAV (Volendam), SC Enschede, De Meern, Be Quick 28, SDV Barneveld, Hollandia Hoorn komt ook BFC met hun sterkste lichting voetballers onder de 15 jaar naar Steenwijk. SC Buitenveldert, dat uitkomt in de eerste divisie, is natuurlijk de top van het amateurvoetbal. Daarnaast hebben we een aantal teams die er tegen aanhikken. Maar met alle clubs op divisieniveau hebben we natuurlijk een deelnemersveld dat de voetballiefhebbers in deze regio zal aanspreken”, is Arend Zoer van mening.
Vanaf 10 uur zullen de teams de strijd met elkaar aangaan om te kijken wie de fel begeerde wisselbeker van het Cor Bakker Toernooi een jaar lang in de prijzenkast mag tonen aan de supporters. Tijdens het evenement zal er een verloting zijn waarvan de opbrengst naar KiKa gaat.
Onderstaand een overzicht van alle sponsoren. In de kantine zijn deze in het groot te bewonderen. 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top