logo Olde Veste
GVAV Rapiditas winnaar van 9e Cor Bakker Toernooi

GVAV Rapiditas winnaar van 9e Cor Bakker Toernooi

Nieuwsbericht

VGAV Rapiditas onder de 15 jaar mag zich een jaar lang de trotse bezitter noemen van de Cor Bakker Trofee. De ploeg uit Groningen won in een leuke finale tegen Be Quick 28 met 2-0 de eindstrijd en mocht daardoor uit handen van het organiserende comité een herinneringsbeker en de grote wisseltrofee in ontvangst nemen.
De Jan Smook Fair Play Bokaal, die na het overlijden van de Olde Veste clubman voor het eerst werd uitgereikt, werd gewonnen door LAC Frisia terwijl Sarah Jongbloed werd gekozen als beste speler van het toernooi. Volgens de scoutingscommissie het talent van het toernooi. ”  Ze  was constant aanwezig en nam haar team op sleeptouw. Als Sarah het voor elkaar krijgt om echte blessures te ontlopen en deze inzet blijven tonen zien we haar terug op hoog niveau “. De speelster van Be Quick zal deze zomer de overstap maken naar PEC Zwolle.


 

 

 

 


De organisatie kon terug kijken op een zeer geslaagde negende editie van het Cor Bakker Toernooi waarbij het opvallend was dat de noordelijke ploegen de dienst uit maakten. De halve finales werd gespeeld tussen GVAV Rapiditas (Groningen), Be Quick 28 (Zwolle), en de twee Leeuwarden verenigingen Blauw Wit 34  en LAC Frisia. Daarmee was de inbreng van clubs als De Meern, Volendam, BFC Bussum, SDV Barneveld en titelverdediger   tot nul gereduceerd. “ We hebben allemaal ploegen die in de divisie spelen. Dus een hoog niveau maar het verschil in speelstijl is erg opvallend “ was Arend Zoer van mening. “ Het mooie van deze leeftijd is dat spelers nog niet volgepompt worden met opdrachten en dus vrijuit kunnen voetballen “. Arend Zoer was dan ook zeer tevreden over het verloop van het toernooi. “ Het is mooi om met een groot aantal mensen van deze club een dergelijk toernooi te mogen organiseren. Zonder de hulp van al die vrijwilligers zou dat natuurlijk nooit kunnen.  Met een glimlach op naar de tiende editie klonk het vrolijk.

Beelden (foto's én video) van dit toernooi kunt u zien via onderstaande links:


Geweldige videobeelden gemaakt door de vertrouwde cameraman van Olde Veste, Bertus de Boer.

Neem gerust een kijkje op zijn site : http://videodeboer.nl/.
Wie weet wat hij nog voor u kan betekenen.

 


Foto's van één van onze OV-fotografen:

1  Opening + voorstelling teams

 

2. Voorronde

 

3. Finaleronde

 

4. Finale + prijsuitreiking

 

5. Bewegende beelden

.


Deel dit bericht

share op facebook  
Top