logo Olde Veste
Verslag Beloften Olde Veste; HALVE FINALE NK, Voetbal van zeer hoog niveau!

Verslag Beloften Olde Veste; HALVE FINALE NK, Voetbal van zeer hoog niveau!

Nieuwsbericht

Verslag Beloften Olde Veste; HALVE FINALE NK, Voetbal van zeer hoog niveau!

Nadat het vorige week de kampioen van het oosten in een tweeluik had verslagen is de koninklijke HFC uit Haarlem de volgende tegenstander van Olde Veste in de halve finale van het Nederlands kampioensschap voor reserveteams.

Olde Veste 2 heeft afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd tegen HFC laten zien waartoe zij in staat is. In een boeiende en gelijk opgaande 1e helft wist alleen HFC 1x te scoren... waar Olde Veste ook een aantal prima kansen kreeg. 

HFC startte furieus en drukte vol vooruit. Na 5 minuten spelen speelde Olde Veste zich een aantal keer knap onder de druk uit en werd het door goed combinatievoetbal meerdere keren knap gevaarlijk door o.a. Nick Kuiper, Hussein Igiraneza & Gerald Kloeten. Al met al werd er een goede 1e helft gespeeld door de mannen van Marco de Grip en Lars Pen, waarin beide ploegen lieten zien zeer goed te kunnen voetballen.

De 2e helft werd de druk verder opgevoerd door HFC echter bleef OldeVeste nog lang goed overeind in deze fase. De verdediging met Daan Flobbe, Joram Zwoferink, Jonathan van Noorloos en Gideon Vellinga weerde zich kranig. Na 78 minuten knalde de goed ingevallen nummer 9 van HFC de 2-0 in de kruising. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag.
Topwedstrijden worden beslist op details!!

Dit was een topwedstrijd op een zeer hoog topamateurniveau. De beloften van Olde Veste hebben hun progressie van dit seizoen in deze wedstrijd wederom getoond en kunnen zich meten met de allerbeste amateurspelers van Nederland van de reserve hoofdklasse. In deze wedstrijd stonden er drie A-junioren in de basis (en hoe !) en twee zijn er goed ingevallen, geweldige ontwikkeling! Het is prachtig zulke wedstrijden te mogen spelen.

Met deze uitslag is volgende week alles nog mogelijk in Steenwijk. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 juni om 14.30uur. De spelers van OV 2 kunnen jullie steun allemaal goed gebruiken. Zij zien en horen jullie volgende week dan ook graag langs de lijn op Sportpark Parallelweg. DE BLAUW GELE TREIN DENDERT DOOR!

Nastoot webmaster: Onderstaand enige foto's waarbij de 1e vanzelfsprekend het belangrijkste is
 

 
DE BLAUW GELE TREIN DIE DENDERT DOOR! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top