logo Olde Veste
Selectie Olde Veste compleet

Selectie Olde Veste compleet

Nieuwsbericht

Vijf jeugdspelers van Olde Veste maken de overstap van JO-19 naar de voorlopige selectie van het 1e elftal. Nick Kuiper, Nick Spijker, Julian Zwoferink, Jurrian Dolstra en Stein de Wit (keeper) krijgen tijdens de voorbereiding een kans om zich in de definitieve selectie te spelen.
Al deze spelers hebben een groot deel van de opleiding bij Olde Veste gevolgd. Middenvelder Jurrian Dolstra en verdediger Julian Zwoferink spelen al vanaf de F-pupillen bij Olde Veste. Aanvaller Nick Kuiper en middenvelder Nick Spijker vanaf de B junioren. Keeper Stein de Wit uit Heerenveen gaat zijn tweede seizoen in. Stein keepte daarvoor bij ONS Sneek en bij de jeugd van Cambuur.

3 van de 5 A junioren (Kuiper, Spijker en Zwoferink) die overstap naar selectie maken.
De Wit en Dolstra ontbreken op de foto.

Ook Marco Woudsma sluit aan bij de selectie. Na een ingelaste voetbalpauze hervat hij zijn voetbalcarrière. De in Steenwijk woonachtige speler speelde vele jaren voor Flevo Boys, Drachtster Boys en Alcides. Ruim twee jaar geleden besloot hij met voetbal te stoppen om meer tijd te kunnen besteden aan zijn gezin en aan zijn maatschappelijke carrière. Maar het voetbal bleef trekken en daarom heeft Marco besloten de draad weer op te pakken.

Marco Woudsma

Een andere aanwinst is Tarik Bourakba. Deze speler komt over van LAC Frisia uit Leeuwarden. Tarik is een groot talent dat in het afgelopen seizoen 16 keer wist te scoren in de zondag 1e klasse F. De 20 jarige vleugelspeler speelde voor het tweede seizoen in eerste van de LAC Frisia. Hij speelde daarvoor in de jeugd van LAC.

Tarik Bourakba

Al eerder werd bekend dat Sjorick Bootsma, Pim ter Voorde, Rochendy Constansia en Jorick van der Galiën naar Olde Veste komen.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top