logo Olde Veste
Blauw Gele Trein krijgt eervolle vermelding op Wisselbeker Familie Toernooi

Blauw Gele Trein krijgt eervolle vermelding op Wisselbeker Familie Toernooi

Nieuwsbericht

Het achtste familie toernooi van Olde Veste is zaterdag 24 juni een groot succes geworden. Veel deelnemers hadden de kilometers van de StonecityRun van de avond er voor nog in de benen maar desondanks werd er fel gestreden om de eretitel in de wacht te slepen. Doordat een aantal teams op dezelfde zaterdag een uitje hadden geplant was de deelname wel minder als voorgaande jaren maar duidelijk was achteraf wel dat dit de pret niet kon drukken.

De aanwezige zeven teams, De Dramoatisch, Tina’s Talents, Huisman is niet makkelijk, Go-Veen, De Blauw Gele Trein, OV B2 Legends en de Bossies, maakten er een spannende aangelegenheid van.
  Na een halve competitie te hebben gespeeld bleek De Blauw Gele Trein de winnaar te zijn. De ploeg van Familie Timmerman bleef ongeslagen. Daarmee werd het de opv9lger van de familie Strijker en krijgt de Blauw Gele Trein een eervolle vermelding op de wisselbeker.De toekomst van het Familietoernooi is inmiddels ook weer gewaarborgd doordat een aantal mensen hebben aangegeven de organisatie voor volgend jaar op zich
 te willen nemen.  

Foto's gemaakt door Jan van der Ploeg

Deel dit bericht

share op facebook  
Top