logo Olde Veste
Toernooiverslag VTT Joure 26-08-2017 Olde Veste JO13-1

Toernooiverslag VTT Joure 26-08-2017 Olde Veste JO13-1

Nieuwsbericht

Dinsdag 22 augustus begint het 2e deel van de voorbereiding, nog niet compleet omdat een groot deel nog met vakantie is. Donderdag 2e training. Zaterdag het Voetbaltalenten Toernooi Noord in Joure. Richie, Jort, Alwin en Willem nog met vakantie dus maar 10 man. Sven, Bilal en Thijs mee. 2 wissels voor een hele dag voetbal is magertjes maar meerdere teams hebben hetzelfde probleem inzake de vakantieperiode. We komen de poule goed door 1e wedstrijd 0-1 achter maar winnen met 3-2 van Blauw Wit uit Leeuwarden, 2e wedstrijd 0-1 achter maar winnen met 2-1 van JV Oostenburg. De laatste wedstrijd tegen Bergum wordt met ruime cijfers gewonnen, 3-0. Dan de halve finale tegen VC Trynwalden uit Oentsjerk. De wedstrijd eindigt in 0-0 dus penalty’s. Damian pakt de 1e en Stijn, Oliver en Aidan scoren. Door naar de finale waar 2e divisie ploeg Drachtster Boys ons wacht. Deze zijn we vorig jaar in de jeugd cup tegen gekomen en zitten dit jaar in de jeugd cup ook weer bij elkaar in de poule. Je ziet aan beide ploegen dat het eind van de dag is. Het gros zit er door heen. Kansen over en weer waarbij Drachtster Boys het probeert met schoten van veraf en wij via de counter via Aidan en Chanel. De 1e goede counter scoort Chanel op pass van Aidan maar helaas buitenspel. Gameplan werkt. In de laatste minuut exact zelfde situatie, lange bal van Stijn op Aidan die nu vol doorgaat en in 16 meter gebied iets teruglegt op Chanel die koel afrondt. 1-0, op de tribune worden ze helemaal wild. We krijgen nog een hoekschop tegen maar ook deze pakt Damian die zeer sterk keept. Dit hele team moet een compliment krijgen. Oliver en Jordi vrijdag pas terug van vakantie. Dus nog geen training gehad. Velen nog in vakantiemodus. Sven, Bilal en Thijs die zo ingepast worden en ons nuttige minuten hebben gegeven. Na de 1e training her en der wat blaren door nieuwe schoenen. Maar wat een veerkracht! Een verdiende kampioen. In juni 2018 op naar de landelijke finale.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top