logo Olde Veste
Grote Clubactie 2017

Grote Clubactie 2017

Nieuwsbericht

De Grote Clubactie 2017 gaat weer van start!

Vanaf zaterdag 16 september mogen de loten verkocht worden. Net zoals andere jaren, doet Olde Veste mee aan deze actie, omdat dit de club broodnodige extra opbrengsten oplevert.

Elk spelend lid van Olde Veste doet mee aan de Grote Clubactie. Elk spelend lid krijgt 4 loten á € 3,= per lot. Dus in totaal € 12,=. Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, wordt dit bedrag via de contributie geïnd.

De leden kunnen naar eigen keuze vervolgens de loten zelf houden of doorverkopen. Voor wie meer loten dan 4 wil/kan verkopen, zijn er extra loten beschikbaar. Voor jeugdleden die niet met de loten zelf langs de deur willen, zijn speciale verkoopboekjes beschikbaar. Informatie over prijzen, uitslag etc is allemaal op de loten te vinden.

Ik verzoek alle leiders/trainers om de loten voor de spelers van jullie team bij mij af te halen in de OV kantine. Dat kan op de volgende tijdstippen:

  • Zaterdag 16 september van 11.00 – 12.00 uur
  • Zaterdag 16 september van 16.30 – 17.00 uur
  • Donderdag 21 september van 19.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 23 september van 9.30 – 10.00 uur

 Als jullie dan paraat hebben hoeveel spelers je in je team hebt, krijg je van mij het benodigd aantal loten mee. Ik verzoek jullie vervolgens de loten onder de spelers van je team te verdelen. Helaas leidt het niet afhalen van de loten niet tot het niet in rekening brengen van de € 12,= per spelend lid.

Alvast bedankt voor de moeite en de medewerking!

Met vriendelijke groet,

Henk Zwoferink Penningmeester vv d’Olde Veste

Deel dit bericht

share op facebook  
Top